Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük alev görmek

Rüyada büyük alev görmek

Rüyada büyük alev görmek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerinin duracağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük alev gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada büyük alev görmek insanlarla iç içe olacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük alevler görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada ocağın alev aldığını görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek eline para geçeceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birini alevler içinde görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yangın alevi görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada alevi cenazesi görmek sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, makamını kaybedeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde alev görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments