Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi alev görmek

Rüyada mavi alev görmek

Rüyada mavi alev görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada mavi alev gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Rüyada mavi alev görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada yangın alev görmek gelirinin daimi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada alev alev ateş görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hayatının rast gitmeye başlayacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alevi görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kor alev görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada ocağın alev aldığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada alevi olmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dumansız alev görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments