Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı alev görmek

Rüyada kırmızı alev görmek

Rüyada kırmızı alev görmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı alev gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada kırmızı alev görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük alevler görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın alev görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada alevler içinde kalmak işlerinin kötüye gideceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada alev aldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada dumansız alev görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kor alev görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, işe ve aşa kavuşacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments