Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın alev görmek

Rüyada yangın alev görmek

Rüyada yangın alev görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, karamsarlığa düşeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yangın alev gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Rüyada yangın alev görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Rüyada yangın alevi görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden alev çıktığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük alevler görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada alevler içinde yanmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin alev aldığını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine işarettir.

Rüyada büyük alev görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, helal lokmalar yiyeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada alevler içinde kalmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments