Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın alev aldığını görmek

Rüyada saçın alev aldığını görmek

Rüyada saçın alev aldığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın alev aldığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada saçın alev aldığını görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tüpün alev aldığını görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ocağın alev aldığını görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada alev aldığını görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin alev aldığını görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Rüyada alevi düğünü görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada alevi görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına alamet eder.

Rüyada alevi kadın görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, iyi günler yaşayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments