Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor alev görmek

Rüyada kor alev görmek

Rüyada kor alev görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, suçlamalardan aklanılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, yarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kor alev gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Rüyada kor alev görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada kırmızı alev görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zahmete düşeceğine alamet eder.

Rüyada dumansız alev görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, daha sık bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada alevi topluluğu görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Rüyada yanan alev görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği evde oturacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada alevler içinde yanmak fakir fukaraya yardım edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalettir.

Rüyada elinde alev görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden alev çıktığını görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments