Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda yürümek

Rüyada akarsuda yürümek

Rüyada akarsuda yürümek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, şansının ve bahtının açılacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, onlara değer vereceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda yürümek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Rüyada akarsu üzerinde yürümek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsuyun içinde yürümek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsu içinde yürümek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda yürümek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, bebek sahibi olunacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulur.

Rüyada akarsuda yılan görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret eder.

Rüyada akarsuda balık görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalettir.

Rüyada akarsuda balık tutmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada akarsudan su içmek kötü durumlara düşürüleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments