Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu ve yeşillik görmek

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, kazancının ilk önce azalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada akarsu ve yeşillik gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada yeşil akarsu görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada akarsu yeşillik görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillik akarsu görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillik ve akarsu görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarı elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada akarsudan geçtiğini görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Rüyada akarsuyun içine girmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments