Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsudan su doldurmak

Rüyada akarsudan su doldurmak

Rüyada akarsudan su doldurmak zor durumda bırakacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan su doldurmak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Rüyada akarsudan su doldurmak yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan su içmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda su içmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada bir kaba su doldurmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak su doldurmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden su doldurduğunu görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada su dolmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçların biteceğine yorulur.

Rüyada kovayla su doldurmak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çok üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments