Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuya kapılmak

Rüyada akarsuya kapılmak

Rüyada akarsuya kapılmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ailesi ile mutlu olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuya kapılmak gördüyseniz:

  • Ekstra mesai, ekstra kredi veya fazladan araştırma veya sorgulama gerektirse bile çalışamlara ara vermemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada akarsuya kapılmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sulara kapılmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortuma kapılmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sele kapıldığını görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Rüyada çamurlu sele kapılmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, iftiraya maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada derede akıntıya kapılmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments