Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, haneden birinin ayrılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestini üstüne yapmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine yorulur.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, zorluklarının biteceğine işarettir.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak ticarete atılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak pişman olacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına delalettir.

Rüyada üzerine büyük abdestini yapmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, diplomalı kimse olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdest altına yapmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments