Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kendisini işine vereceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalet eder.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet etmektedir.

Rüyada bokun bulaştığını görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ilişkilerin noktalanacağına alamet eder.

Rüyada bokun üstüne oturmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Rüyada bokun üstüne basmak dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada elbise bulamamak uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments