Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek günahlarının affedileceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, aniden evlilik kararı alacağına yorulur.

Rüyada üstüne kan bulaştığını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma yapılabilir, bir ilişki garanti altına alınabilir veya bağlantılarınızı genişletmenizi sağlayacak konulara entegre olabilirsiniz.

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, duygularının karşılık göreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına inanılır.

Rüyada kan bulaştığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kan bulaşmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinliğini bulamamak işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada pantolon bulamamak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments