Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdesti eline almak

Rüyada büyük abdesti eline almak

Rüyada büyük abdesti eline almak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yalan söyleyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada büyük abdesti eline almak gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada eline büyük abdest yapmak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdesti eline almak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini eline almak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, neredeyse kahrolacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdeste böcek görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest yapmak ekmeğinin de artacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments