Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini eline almak

Rüyada büyük abdestini eline almak

Rüyada büyük abdestini eline almak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini eline almak gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmelisiniz.

Rüyada eline büyük abdest yapmak neşesini kaçıracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini eline almak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdesti eline almak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek büyük paralar kazanılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak elde bulunan imkânların artacağına, karanlığın biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tutamamak kime gideceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments