Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya tabir olunur.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada kaka bulaştığını görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, süzüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalettir.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına delalettir.

Rüyada ele kaka yapmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka eline almak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kakasını eline almak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, daha fazla yakınlaşacağına alamet eder.

Rüyada elinde kaka görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments