Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline büyük abdest yapmak

Rüyada eline büyük abdest yapmak

Rüyada eline büyük abdest yapmak dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, büyük borçlar alınacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eline büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada eline büyük abdest yapmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada büyük abdestini eline almak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdesti eline almak çok zor dönemlerden geçeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet eder.

Rüyada büyük abdestin eline bulaştığını görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, ticaretinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak durgun giden işlerin açılacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments