Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücüden kaçmak

Rüyada büyücüden kaçmak

Rüyada büyücüden kaçmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kendi işine kavuşacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına yorulur.

Rüyada büyücüden kaçmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada büyücüden kaçmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada büyücü hoca görmek saygınlığa, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet eder.

Rüyada büyücüye fal baktırmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına yorulur.

Rüyada gözleri büyümek tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada burnu büyümek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyücü kadın görmek sorunların çözüm bulacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsü büyümek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, hükmünün geçmeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments