Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücüye fal baktırmak

Rüyada büyücüye fal baktırmak

Rüyada büyücüye fal baktırmak ne yöne gideceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına tabir olunur.

Rüyada büyücüye fal baktırmak gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada büyücüye fal baktırmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Rüyada falcı büyücü görmek kısmetlerin azalacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aynı karşılığı alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bedenen büyümek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada büyücü erkek görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücü olduğunu görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, parasının azalacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu büyümek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işarettir.

Rüyada büyücüye gitmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments