Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücü hoca görmek

Rüyada büyücü hoca görmek

Rüyada büyücü hoca görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, günah işleyeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada büyücü hoca gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Rüyada büyücü hoca görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, nefsine yenileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada büyücüye fal baktırmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü ve büyücü görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri büyümek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada kendini büyücü görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bedenen büyümek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyücü olmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments