Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücü kadın görmek

Rüyada büyücü kadın görmek

Rüyada büyücü kadın görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, gönül kapılarını açacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, insanlara küsüleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyücü kadın gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada büyücü kadın görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına işaret eder.

Rüyada büyücü erkek görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işarettir.

Rüyada kendini büyücü görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada falcı büyücü görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü ve büyücü görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yüksek tahsil yapacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına delalettir.

Rüyada büyücü olmak küslerin ve dargınların barışacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyücü hoca görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments