Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu büyümek

Rüyada burnu büyümek

Rüyada burnu büyümek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, helal ekmek yeneceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sıkıntılarının geçeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada burnu büyümek gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Rüyada burnu büyümek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada karnı büyümek ana baba dualarının alınacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendini büyücü görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini büyücü olarak görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyücüye fal baktırmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Rüyada büyücü erkek görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyücüyle konuşmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments