Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri büyümek

Rüyada gözleri büyümek

Rüyada gözleri büyümek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada gözleri büyümek gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Rüyada gözleri büyümek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada büyücüden kaçmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada göğsü büyümek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnı büyümek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada büyücü olduğunu görmek derin bir nefes alacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada büyücü olmak birçok kişiye yardım edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalet eder.

Rüyada büyücü öldürmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments