Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, paraya ve mala kavuşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, dargınların barışacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyücü kadın görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada büyü ve büyücü görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada bedenen büyümek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada falcı büyücü görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyücüyle konuşmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, evindeki huzurun bozulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada kendini büyücü görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments