Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bedenen büyümek

Rüyada bedenen büyümek

Rüyada bedenen büyümek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, koltuğunun da yükseleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bedenen büyümek gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Rüyada bedenen büyümek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyücüden kaçmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada büyücüye fal baktırmak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini büyücü olarak görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, gelirin tükeneceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada büyücü olduğunu görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyücüye gitmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyücü öldürmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada büyücü erkek görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, mutlu bir insan olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments