Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücü olmak

Rüyada büyücü olmak

Rüyada büyücü olmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada büyücü olmak gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler daha fazla para kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyücüden kaçmak sevilen birinin geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada büyücü kadın görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsü büyümek faturalarını ödeyemez olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada bedenen büyümek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada büyücü öldürmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyücü olduğunu görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada falcı büyücü görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments