Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü ve büyücü görmek

Rüyada büyü ve büyücü görmek

Rüyada büyü ve büyücü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü ve büyücü gördüyseniz:

  • Söylenenleri dikkatle dinlemeniz durumunda olumsuz görünen şeyleri olumluya çevirme şansınız olabilir.

Rüyada büyü ve büyücü görmek eksiği kendinde bulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Rüyada göğsü büyümek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyücüye fal baktırmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnı büyümek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada büyücü öldürmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, günahlara, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna tabir olunur.

Rüyada burnu büyümek insanları sakinleştireceğine, hayatının alt üst olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kendini büyücü olarak görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments