Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini büyücü görmek

Rüyada kendini büyücü görmek

Rüyada kendini büyücü görmek maddi zararının giderileceğine, işlerinin rast gideceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini büyücü gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada büyücü kadın görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada falcı büyücü görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada burnu büyümek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyücü olmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalettir.

Rüyada gözleri büyümek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyücü erkek görmek kişinin her daim iyi anılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Rüyada büyücüye gitmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments