Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapıldığını söylemek

Rüyada büyü yapıldığını söylemek

Rüyada büyü yapıldığını söylemek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada büyülü sözler söylemek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, insanlar arasında yüceleceğine tabir olunur.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Rüyada büyü yapılmış görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, daha fazla para kazanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments