Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapılmış görmek

Rüyada büyü yapılmış görmek

Rüyada büyü yapılmış görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, borçlarını ödeyeceğine, örnek insan olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada büyü yapılmış gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizin fazla üzerine gitmemelisiniz.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada büyü yapılmış birini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, mesleğinde atılım yapacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada eve büyü yapıldığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyü yapılmış görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyü yapıldığı görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments