Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin hayatının değişeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, alışveriş yapacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine tabir olunur.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, büyük bir servete kavuşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına yorulur.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments