Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sağlığını da kaybedeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, toparlanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulur.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek istediği makama geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapılırken görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyü yapılmış görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments