Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek malından ve parasından ziyan edeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, malının ve parasının da artacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada büyü yapıldığını görmek sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi durumun düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işaret eder.

Rüyada büyü yapılırken görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments