Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yeni işler yapılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Aradığınız desteği bulmak veya istediğiniz saygıyı görmek istiyorsanız, size karşıt görüşleri olan kişilerle yüzleşmelisiniz.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyü bozulduğunu görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyünün bozulduğunu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek düşmanından kurtulmaya, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak çok sayıda borca gireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, şansa alamet eder.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet eder.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments