Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyülü sözler söylemek

Rüyada büyülü sözler söylemek

Rüyada büyülü sözler söylemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, tüm parasını kaybedeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada büyülü sözler söylemek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada güzel söz söylemek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine güzel söz söylemek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine inanılır.

Rüyada kulağa söz söylemek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada söz söylemek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada birine söz söylemek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dini sözler söylemek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Rüyada birisine söz söylemek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments