Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine büyü yapıldığını görmek

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada evine büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada büyü yapılmış birini görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek yeni bir ortama gireceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada büyü yapılmış görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments