Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapıldığını görmek

Rüyada büyü yapıldığını görmek

Rüyada büyü yapıldığını görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kazancın devamlı olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada büyü yapılmış görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, iftiraya uğrayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments