Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine büyü yapıldığını görmek

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Rüyada birine büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını duymak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığı görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret eder.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, zararların telafi edileceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments