Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapılmış görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine işaret eder.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret eder.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, idealist davranacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments