Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek geçimin kolaylaşacağına, zengin bir hayat süreceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, süzüleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, muradın yerine geleceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü yapıldığı görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada kara büyü yapıldığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hırpalanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada size büyü yapıldığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, iyileşme göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments