Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapılırken görmek

Rüyada büyü yapılırken görmek

Rüyada büyü yapılırken görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyü yapılırken gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada büyü yapıldığını öğrenmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çabalarının boşa çıkacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapılmasını görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, dinden çıkacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapılmış görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına alamet eder.

Rüyada büyü yapıldığını söylemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada büyü yapılmış olduğunu görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments