Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapıldığı görmek

Rüyada büyü yapıldığı görmek

Rüyada büyü yapıldığı görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, makamının ve ününün artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada büyü yapıldığı gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada büyü yapılırken görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek bol dua edeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evine büyü yapıldığını görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, darlık içine düşeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada birine büyü yapıldığını görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına delalettir.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments