Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapıldığını anlamak

Rüyada büyü yapıldığını anlamak

Rüyada büyü yapıldığını anlamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, hakkını alacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, şansın yüze güleceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada büyü yapıldığını anlamak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada rüya gördüğünü anlamak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yalan söylediğini anlamak rızkının çoğalacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlış anlamak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada olduğunu anlamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada olup olmadığını anlamak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada aldatıldığını anlamak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu anlamak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments