Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı sürdürmenizi veya daha fazla ya da daha rahat kazanmanızı sağlayacak iş modelleri üzerine çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada yapılan büyüyü bulmak ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada kendine büyü yapıldığını öğrenmek sürpriz olayların meydana geleceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada büyü yapılırken görmek amaçlarına nail olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalet eder.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine büyü yapıldığını görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Rüyada başkasına büyü yapıldığını duymak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments