Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, diplomalarının artacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, helal kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin da düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ayıplı yolara sapacağına inanılır.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine işarettir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmaklara yüzük takmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments