Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalettir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak kişinin başarılarının artacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, bir daha kopmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak çok güzel günler göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments