Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulur.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, büyük düşüneceğine delalettir.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak hayırlı haberler getireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments