Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bahtın açılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bütün parmaklarında yüzük görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına işaret eder.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak çareyi başka yerlerde arayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine inanılır.

Rüyada bütün para vermek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün balık kusmak kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada bütün sevdiklerini görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek işlerin eski haline döneceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments