Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, dinde bilginleşeceğine alamet eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek büyük paralara sahip olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, geçimin kolaylaşacağına, rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek her zaman hürmet göreceğine, sorunların çabucak halledileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak okuyacağına ve bilgileneceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments