Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük parmağa yüzük takmak

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, atılan adımların boşa gideceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına inanılır.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada parmağa yüzük takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, mutluluğunu çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulur.

Rüyada yüzük parmağına yüzük takmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, şansının açık olacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments